- Thai Chili Restaurant

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:
Wij zijn Apinya Inapai en Natcha Visser-Sudkhong, allebei geboren en getogen in Thailand. We kwamen beiden vanwege de liefde naar Nederland. Maar de liefde voor Thailand en onze keuken is nooit verdwenen.

Apinya Inapai
kookte als chef-kok in verschillende Thaise restaurants in Utrecht en Amsterdam.

“Koken is voor mij zo bijzonder omdat de geuren en smaken van de verse kruiden waarmee wij werken me terugvoeren naar Thailand. Wanneer ik Thaise basilicum, citroenblad en koriander ruik, ben ik weer terug in de keuken van mijn moeder waar ik al vroeg meehielp met koken. Thais koken is voor mij een culinaire reis. Via de gerechten kan ik onze gasten die laten meebeleven.”
 
 

Natcha Visser-Sudkhong
studeerde hotel -en restaurantmanagement in Thailand en deed in Nederland bij verschillende restaurants praktijkervaring op.

“Ik houd van Thailand vanwege de gastvrijheid. In de buurt waar ik opgroeide kon iedereen altijd aanschuiven. Eten is met gastvrijheid verweven: in Thailand zeggen we niet eerst: ‘Hallo, hoe gaat het?’, maar: ‘Heb je al gegeten?’ Eten is delen. Niet alleen van gerechten, maar ook van gezelligheid. Ik hoop dat onze gasten die gastvrijheid ook bij ons ervaren.”
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu