Reviews


4 stars after 1066 reviews
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch! Subliem van smaak.! Beste Thai in de regio. !! 1/26/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo doorπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 1/20/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke originele Thaise smaken! 1/20/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer heerlijk vers snelle bezorging 1/11/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had de Kai pad nam prik pauw en die was lekker en pittig, maar ik miste wel wat typisch Thaise smaken als koriander en citroengras. Dat maakt het wat frisser. 1/6/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles was top- snel bezorging en echt lekker eten 1/5/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I love the shrimp noddle, I just wish it has more shrimps, it used to be 7, then 6 and now it comes only 5 1/4/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel besteld en weer zo ongelooflijk lekker, nog nooit teleurgesteld door Thai Chili! 1/3/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top...zeer smaakvol..snelle bezorging... 12/15/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten zelf is heerlijk. Echt aanrader. Maar sinds een tijdje is het bakje met gebakken rijst kleiner geworden. Ok, alles wordt duurder dus we gaan hier in mee. Maar gisteren weer hier besteld en toen waren beide bakjes met gebakken rijst ook maar β…” gevuld. Dat is dan wel extra jammer want nu gewoon niet genoeg. Is toch jammer 12/11/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, wel jammer dat ondanks dat we alleen vegetarisch bestelden én in de opmerkingen hadden aangegeven vegetarisch te zijn dat we garnalenkroepoek erbij kregen. 12/11/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net als voorgaande keren was het weer heerlijk. Het hele gezien heeft er lekker van gegeten. Zoveel lekkere smaken bij elkaar. Binnenkort weer, zeker weten 12/4/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geweldig weer...en zo vers..snelle bezorging 12/2/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en zo lekker op tijd ook. 11/30/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/29/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is zoals altijd verrukkelijk, maar is bijna 45-60 minuten later bezorgt, wat de eetlust niet goed heeft gedaan! 11/25/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde gerecht, incl. cashewnoten, ontvangen. Terwijl ik juist een noten allergie heb. 11/18/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent food, we love this place! 11/16/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en weer lekker vers 10 plus methorstbromfietsen 11/10/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke curry zoals altijd! Alles warm en smaakvol en de loempia’s knapperig. En binnen een uur bezorgd, zelfs met harde regen. Elke keer weer een feestje om hier te bestellen! 11/8/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeerlijk! Vanuit Maarssen halen wij vaak af! Altijd erg goed! 11/4/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kippen vleugels moeten goed doorgebakken worden ! De rest was goed 11/2/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch gegeten! 10/28/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ‘ 10/27/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Thai in Utrecht, altijd goed. 10/25/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hdp! 10/25/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Speedy delivery, food was still hot, staff was very polite - thanks. The quality of the food was very good - unfortunately I can't give 4,5 stars. The website is also above average. Altogether I can recommend this place! 10/24/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd helemaal de moeite waard om vanuit Breukelen bij Thai Chili mijn favoriete, heerlijke gerechten te halen. Het personeel is ook super vriendelijk. En de inrichting is nu super gezellig geworden πŸ‘ 10/20/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en super lief personeel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer echt super lekker... Op de een of andere manier ook lekkerder dan andere Thaise restaurants in Utrecht... 10/7/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was goed op smaak. Echter was Peneang nua veels te weinig. Moest nog wat bij gaan maken. En vroeger kreeg je ook altijd het gerecht en de rijst in een hoge bak ipv lage bakjes. Maar zelf het lage bakje was maar voor de helft gevuld. Dus het geld niet waard! Nooit meer bestellen hier. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik rij regelmatig om, om hier eten te halen. Maar bezorgen gaat ook heel prima. 9/29/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Thai delivery and food in Utrecht! 9/26/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben er heerlijk van gegeten. 9/23/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom niet te overtreffen 9/18/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, authentiek eten! 9/14/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijke curry zoals altijd! 9/13/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Just overall perfect and good customer service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Thai Chili 4 stars after 1066 reviews
Thai Chili