Reviews


4 stars after 849 reviews
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd vers en verrukkelijk..10+ methorst bromfietsen...πŸ™‹β€β™‚οΈ 8/13/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk ! En netjes op tijd bezorgd πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke gegeten. Bezorging was snel in de vakantie. Biefstuk met Thaise basilicum was heerlijk net als de groene curry! 7/13/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel tevreden over alles This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk ! Zo als altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten, op het juiste moment bezorgd! Website is prima, maar een tikje veel zoeken oo de site, (te) veel keus 7/1/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten, gelaagde smaken, flinke porties. πŸ™πŸ» 7/1/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We had to wait a little for the food to arrive, but the food was excellent as always! 6/30/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was ruim op tijd. Het eten was weer heerlijk. 6/25/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
op tijd besteld en daarna een snelle levering..eten was heerlijk en de kwaliteit was zeer goed...dit afhaal/bezorg restaurant is zeker een aanrader.. 6/24/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld. Mooie gerechten en precies op tijd bezorgd. Top! 6/18/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vriendelijke bezorger was op tijd en we hebben weer lekker gegeten (nummer 2/46/59/75). 6/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Alleen jammer dat ze niet bezorgen in Oud Zuilen😬 5/16/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd zoo lekker! Groene curry en pad Thai vind ik de lekkerste. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 5/7/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nummering bij grote bestelling zou makkelijk zijn 5/4/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te laat telefonisch geïnformeerd over de vertraging in de bezorging. Pas op het moment dat we eigenlijk de bezorger verwachten. De bestelling was in de ochtend geplaatst NB Het eten was weer prima, lekker gegeten. 4/15/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg lekker en op tijd, heerlijk gegeten! 4/14/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mega lekker zoals altijd 4/2/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde langer dan aangegeven en eten was helaas bijna koud. 3/21/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voortreffelijk...🀞 3/21/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Werd warm en vlot bezorgd. 3/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en ik kon het snel afhalen. 2/28/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk van smaak, maar wel koud dus moest in de magnetron voordat het echt lekker was. Verder: als altijd top qua kwaliteit! 2/26/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waanzinnig lekker een authentiek. Het lukt me zelf op geen manier om iets te maken wat in de buurt komt. We zijn een enorme fan! 2/24/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was exact op het afgesproken tijdstip klaar. Vriendelijke mensen. Helaas was er wat oestersaus uit de verpakking gelekt bij thuiskomst. De mix van voorgerechten is heerlijk! 2/17/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De allerlekkerste Thai van Utrecht. Iedere keer weer een smaaksensatie! 2/12/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! 2/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom lekker en deze keer ook snel bezorgd! 2/11/2022
Thai Chili 4 stars after 849 reviews
Thai Chili