Reviews


4 stars after 1066 reviews
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker thai eten, persoonelijk ik denk de beste in Utrecht! 6/17/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/17/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Totaal niks op aan te merken. Eén van de beste Thaise restaurants wat mij betreft. πŸ‘ŠπŸ» 6/14/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging en eten zoals altijd prima. Wel jammer dat bestelde en dus betaald blik kokos melk ontbrak This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Bij afhalen was het optijd klaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ivm verhuizen/klussen hadden wij geen bestek in huis. Gebeld met de vraag of zij dit misschien hadden en mee konden bezorgen met onze bestelling. Bezorger was het vergeten maar kwam keurig uit zichzelf terug om het alsnog te brengen. SUPER service en lekkerste Thai van Utrecht! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! 6/8/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals altijd perfect! 6/7/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ennn..., JAA HOOORRR(!!!) - WEER Super HEERLIJKE Gerechten bij Thaichili ontvangen !!! - Wij vragen ons ( STIEKEM ;-) ) wel eens af: "HOE ze Het, Telkens WEER voor elkaar krijgen - om Zulke LEKKERE GERECHTEN te BEREIDEN" PROBEER ook (VOORAL) eens een "Ander Gerecht" - Wanneer Je al langer klant bent. - Het zal 'ZEKER' een FEESTJE Worden voor Je "Smaakpapillen" ;-) ;-) ;-) - EET-SMAKELIJK !!! Groetjes en een FIJNE DAG, Dave.. 5/30/2024
Hallo Dave, Dank voor de leuke review. Daar wordt de kok heel blij van;)
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk! Beste pad thai van Utrecht :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3,5 stars for quality actually. It's good, but it used to be better a couple of years ago. It misses some finesses that used to be in there before.. 5/24/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 5/16/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
love this place, super nice Thai restaurant and the food is delicious 5/13/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij het voorgerecht miste ik echt de pittige saus die er voorheen wel bij was. 5/11/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Perfecte service. Goede nazorg. Vriendelijke bezorger. 5/1/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ALTIJD GOED! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten en snel gebracht! 4/17/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was echt heerlijk! Het eten was wat later aangekomen dan gepland maar dat hadden ze netjes per telefoon gecommuniceerd. We hebben eindelijk een goede Thai gevonden! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik eet/bestel hier wel vaker, en zoals iedere keer opnieuw: erg lekker gegeten! Het restaurant heeft een prettige, relaxte sfeer, en bezorging is altijd snel en netjes. Ik kan het iedereen aanbevelen. 4/8/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten smaakt heerlijk alleen was het zoeken naar de kip 4/8/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten lekkere kip gerechten! 4/5/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/28/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerking πŸ‘ 3/23/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt top 5 sterren en aardig personeel! 3/23/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten kwam bijna een uur te laat!!!! Echt niet goed. Toen ik had gebeld om 20:00 was het zogezegd onderweg, maar toen duurde het nog weer een half uur. 3/16/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer was de rijst erg droog en het bakje met nr 32 was maar half gevuld. Voor de overige gerechten goede smaak 3/15/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten viel een beetje tegen. Rijst leek ouder en droog en smaak was minder dan normaal. Misschien niet zo vers deze keer, of een andere kok? 3/14/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gerecht met beef erg weinig beef veel grote groene pepers. Kip met cashewnoten erg zout. Gemengde voorgerechten saté goed loempiavel erg dik weinig vulling. Viskoekjes oké pangsit vulling voornamelijk kipgehakt. Satesaus erg goed chilisaus uit de fles 3/11/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 2 uur op eten moeten wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was zoals altijd erg lekker, ik was alleen vergeten gebakken rijst erbij te bestellen en dit kon op geen enkele manier anders ook niet tegen bijbetaling dat was erg jammer. 1 portie niet pittig besteld en het stond niet aangegeven welke wel en niet pittig was en was nog steeds behoorlijk pittig. Bezorgen duurde ruim 1.15 uur. Dus het eten was erg goed maar de service viel tegen deze keer terwijl wij elke week in het restaurant komen eten of bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten leek niet gaar (pad Thai), en de groene curry had weinig smaak. Groot verschil met eerdere bestellingen. 3/9/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was HEERLIJK! bedankt voor het lekkere eten! Wij hebben gesmuld van de lekkere kip gerechten. Zeker een aanrader! 3/8/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon TOP! 3/8/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een tip bij het bestellen is misschien foto’s van de gerechten. 3/2/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 3/1/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten 2/29/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geweldig...zo vers..super snelle bezorgers 2/24/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer fantastisch! 2/24/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ ga zo door super lekker eten 2/24/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker weer! Heerijke vegetarische curries! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkerste en beste Thai in Utrecht! 2/14/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10 plus 2/2/2024
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2024
Thai Chili 4 stars after 1066 reviews
Thai Chili