Reviews


4 stars after 849 reviews
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net geen 5 sterren want slechts 1 garnaal aanwezig 1/27/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Ik ga vaker bij jullie bestellen toppie 1/25/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppertje 1/19/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/19/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten van Thai Chili is altijd top. 1/14/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer genieten. Echt een classic die pad thai tahoe 1/13/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was prima. We hebben ruim 2 uur op de bestelling moeten wachten. 1/12/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mooi dit. Ik mag al een review schrijven maar het eten moet nog bezorgd worden (2 uur nu) 1/12/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We werden na een uur en een kwartier gebeld dat het heel druk was, dat degene die belde er pas werkte en alleen stond 3’ dat de bezorger de bestelling zo kwam halen. Er werd ons gezegd dat ze er voor het ongemak kroepoek bij zouden doen, maar toen de bestelling aan kwam (na meer dan anderhalf uur) zat dat er helemaal niet bij. 1/7/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Without fail this restaurant always provides with the best thai food. always impressed with their quality and taste. Delivery takes long but worth the wait if you end up with delicious food. 1/2/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Even terug in Thailand 😎 12/31/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great as always! 12/30/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pad thai voor een goede prijs en vriendelijk personeel bij het afhalen! 12/29/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heeeeeeeerlijk! 12/28/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was op tijd en dat in de stromende regen. Dank. En daarna samen heerlijk gegeten, knapperige broccoli en mals vlees. Ik ga hier volgende keer weer Thais bestellen. 12/23/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geweldig eten! 12/23/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het is altijd erg lekker maar bijna 2u wachten op je bestelling is natuurlijk wel te lang. 12/22/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat jullie niet in Oud Zuilen bezorgen maar het was weer de moeite van een ritje Plantage waard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten! De beste Thai in Utrecht. 12/14/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/9/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig eten! 12/7/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was een uur en een kwartier ondereeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde 2.5 uur. Bij aankomst was het eten lauwig. Super jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, zoals altijd! Beste Thai van Utrecht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker als altijd! 10/22/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good service. They missed out delivering kroep but they delivered it later. Very good food and I always order from here 10/21/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk maar de porties waren niet zo ruim deze keer en 90 minuten wachten is wel erg lang. Jammer dat je als je rechtstreeks via de website besteld geen indicatie hebt van de bezorgtijd. Daar staat dan wel weer lekkere kroepoek tegenover!! 10/7/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk maar de porties waren niet zo ruim deze keer en 90 minuten wachten is wel erg lang. Jammer dat je als je rechtstreeks via de website besteld geen indicatie hebt van de bezorgtijd. Daar staat dan wel weer lekkere kroepoek tegenover!! 10/7/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas geen werkend telefoonnummer... Bij onze bestelling was namelijk de kroepoek vergeten! Erg jammer. Het eten was verder lekker. 10/6/2022
Hallo Nathalie, Excuus voor het vergeten van de kroepoek. Zou je een volgende bestelling bij "opmerkingen" willen aangeven dat we dit vergeten waren? Dan doen we hem er extra bij. Als je liever het geld van de kroepoek terugkrijgt, kan dat ook. Wil je dan even een mailtje sturen naar info@thaichili.nl. Vriendelijke groeten, Natcha
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk gegeten! 9/17/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima service en lekker eten, jammer dat ze op maandag en dinsdag dicht zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben genoten van het eten en fijn dat er gebeld toen het erop leek dat er te laat bezorgd ging worden maar het was toch nog op tijd😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Mangosap besteld maar kokosnootsap gekregen. Verder prima! 9/3/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geduld wordt beloond! Heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was super, vlot bezorgd. Website bleef de eerste keer in de iDeal betaling hangen en kan qua bezorgtijd nog wel wat preciezer. Verder top! 8/24/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima eten. Waren met een grote groep en dan zou het handig zijn als de gerechten genummerd zijn, scheelt een hoop uitzoekwerk. 8/17/2022
Thai Chili Plantage 2 0302420202
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Thai Chili 4 stars after 849 reviews
Thai Chili